• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, sâmbătă, 1 decembrie a.c., la ceremonia de învestire în funcție a noului președinte al Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, eveniment în cadrul căruia a prezentat din partea României un mesaj de felicitare și urări de succes pentru mandatul încredințat de majoritatea mexicanilor.

În marja evenimentului, viceprim-ministrul Ana Birchall a avut o serie de întrevederi cu Vicepreședintele SUA Mike Pence și Ivanka Trump, cu vicepreședintele Argentinei, Gabriela Michetti, precum și cu noul ministru de externe al Statelor Unite Mexicane, Marcelo Luis Ebrard Casaubón.

Demnitarul român a adresat felicitări pentru numirea în funcție a ministrului de Externe mexican, Marcelo Luis Ebrard Casaubón, și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului, exprimând, totodată, convingerea că relaţiile bilaterale româno-mexicane se vor dezvolta într-un ritm susținut. În întrevederea cu Marcelo Luis Ebrard Casaubón, Ana Birchall a evidențiat excelentele relații româno-mexicane, dinamica pozitivă înregistrată în ultima perioadă la nivel bilateral, precum și importanța acordată de ambele părți modernizării Acordului Global UE – Mexic. ”Țările noastre sunt legate de un bogat patrimoniu latin, o prietenie veche și solidă, precum și de numeroase interese și puncte de vedere convergente cu privire la teme importante de pe agenda internațională. Am subliniat că dezvoltarea relațiilor cu Mexicul, îndeosebi din perspectiva dinamizării cooperării economice bilaterale, reprezintă un obiectiv important, consemnat în programul nostru de guvernare, la capitolul relansării relațiilor cu ţările emergente din Asia, America Latină şi Africa”, a declarat vicepremierul român. De asemenea, a fost subliniat interesul ambelor țări pentru intensificarea dialogului politic, atât în plan bilateral, cât și multilateral, cu accent pe colaborarea în cadrul ONU.

Întâlnirea demnitarului român cu vicepreședintele Argentinei, Gabriela Michetti, a prilejuit reafirmarea interesului României pentru consolidarea relațiilor bilaterale, atât în plan politic, cât şi economic şi sectorial, având în vedere potențialul de cooperare dintre cele două state. Totodată, cei doi oficiali au reafirmat angajamentul unor acțiuni comune pentru susţinerea reciprocă a candidaturilor României și Argentinei la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), obiectiv de importanţă majoră pentru ambele state.

De asemenea, în discuțiile cu ceilalți demnitari latino-americani prezenți, viceprim-ministrul român a promovat candidatura României pentru un loc de membru nepermanent la Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite.

La finalul zilei, demnitarul român a marcat Ziua Națională alături de mica, dar entuziasta echipă a Ambasadei României în Mexic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava