Comenzi MOPAN Suceava

Trei persoane au fost rănite într-un accident provocat de un şofer care a făcut o depăşire fără să se asigure. Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază. În timp ce conducea autoturismul pe str. Parcului din municipiul Suceava, deplasându-se spre comuna Ipoteşti, un tânăr de 20 de ani, din comuna Marginea, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un bărbat de 40 de ani, din orașul Dolhasca, fără să se asigure corespunzător. În acel moment maşina condusă de tânărul de 20 de ani a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă din sens opus de un localnic de 46 de ani, după care, a fost proiectat în autoturismul depășit.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 20 de ani, a unui tânăr de 22 de ani din municipiul Rădăuţi, pasager în autoturismul condus de acesta și a conducătorului auto de 46 de ani.
Cei trei şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava