• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Ana Birchall, a participat, luni, 18 februarie 2019, la Chișinău, la inaugurarea șantierului de construcții a interconectorului Ungheni – Chișinău, la invitația prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip.

Demnitarul român a transmis mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă, prin care a salutat importanța proiectului interconectorului Iaşi-Ungheni şi a extinderii acestuia pe traseul Ungheni-Chişinău. ”Demararea lucrărilor la gazoductul Ungheni – Chișinău are o importanță deosebită pentru securitatea energetică a Republicii Moldova fiindcă va asigura diversificarea surselor și a rutelor de aprovizionare cu gaze naturale. Interconectarea în domeniul gazelor naturale este o prioritate majoră a cooperării noastre bilaterale și reprezintă o investiție strategică”, a declarat vicepremierul român.

Cu ocazia vizitei la Chișinău, vicepremierul Ana Birchall a avut întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip și cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Tudor Ulianovschi. În cadrul discuțiilor, oficialul român a transmis un mesaj ferm de susținere a continuării obiectivelor europene, reconfirmând sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova, în baza Parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și în consens cu aspirațiile cetățenilor săi.

Totodată, Ana Birchall a evidențiat că România a susținut și va susține parcursul european al Republicii Moldova, obiectiv pe care țara noastră îl promovează inclusiv pe durata exercitării Președinției Consiliului UE. “România sprijină eforturile de consolidare a parcursului european al Republicii Moldova, pe care îl dorim ireversibil, inclusiv prin stimularea unei vizibilități sporite a tematicii Vecinătății Estice pe durata mandatului României la Președinția Consiliului Uniunii Europene”, a declarat Ana Birchall.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava