Concert pascal
MOPAN Suceava

Comercianții din Bazarul din Lunca Sucevei dar și cumpărătorii sunt mulțumiți de modul în care funcționează sistemul de încălzire în complexul comercial, sistem care a fost pus în funcțiune în luna trecută. Gradul de mulțumire a fost testat de viceprimarul Lucian Harșovschi care a efectuat o vizită de lucru în Bazar. Harșovschi a menționat că lucrările vor fi recepționate pe 25 ianuarie iar până atunci vor mai fi făcute o serie de intervenții la sistem.

”Mai sunt unele remedieri de făcut și i-am atenționat pe cei din comisia de recepție să fie foarte atenți la ceea ce semnează, întrucât sunt direct răspunzători în caz de nereguli”, a spus viceprimarul.

Bazarul Sucevei este racordat la sistemul de încălzire centralizat al orașului. Investiția a costat 29.832.815 lei, iar lucrările realizate cuprind printre altele  acoperiș și pereți termoizolanți;  tâmplărie geam; montaj aeroterme; montaj perdele aer; răcitoare aer acoperiș; rețea hidranți.

Viceprimarul Harșovschi a verificat sistemul de încălzire în Bazar. ”Mai sunt unele remedieri de făcut și i-am atenționat pe cei din comisia de recepție să fie foarte atenți la ceea ce semnează” (foto), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava