Concert pascal
MOPAN Suceava

PNL Suceava își întărește echipa de primari. Primarul USR al comunei Mănăstirea Humorului a anunțat astăzi că se alătură echipei liberale arătând că și-a dat  seama cat de greu este să se realizeze  lucrurile propuse pentru dezvoltarea comunei fără susținerea unui partid puternic și unit cum este PNL.

”Sunt Viorel Croitoru, primarul comunei Mănăstirea Humorului, și acum la început de an vreau sa fac cunoscut opiniei publice și în special electoratului din comuna Mănăstirea Humorului a cărui primar sunt, că pentru alegerile viitoare doresc să mă alatur echipei liberale. Fiind la primul mandat, și unul dintre cei 3 primari aleși USR din județul Suceava, partid din care  fac parte, am realizat că nu există sprijin și ajutor pentru nevoile comunei, sunt dezamăgit și mi-am dat seama cat de greu este să se realizeze  lucrurile propuse pentru dezvoltarea comunei fără susținerea unui partid puternic și unit și de aceea socotesc că v-a trebui să mă alătur unei echipe care este implicata în dezvoltarea localității noastre si a județului Suceava, iar aceasta este echipa PNL. Avem in derulare proiecte importante în diferite stadii de implementare și există inițiative și demersuri pentru a accesa alte obiective, toate în folosul și pentru a aduce localitate noastră la standardele meritate. Sunt convins că, cetățenii localitatii Mănăstirea Humorului vor intelege opinia mea viitoare și vor fi în continuare alături de mine și de bunăstarea comunei noastre”,a  declarat Viorel Croitoru.

Încă un primar sucevean se alătură echipei PNL: primarul USR de Mănăstirea Humorului. ”Mă alătur unei echipe care este implicată în dezvoltarea localității noastre si a județului Suceava, iar aceasta este echipa PNL”, 5.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava