• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că lucrările de reabilitare a statuii ecvestre a voievodului Ștefan se derulează într-un ritm bun. El a afirmat că s-a ajuns la etapa montării noului travertin. Viceprimarul a anunțat și începerea lucrărilor de reamenajare a zonei de recreere din jurul statuii. În total, reabilitarea monumentului și amenajările exterioare vor costa peste 1,7 milioane de lei, cu TVA inclus. Banii sînt asigurați din bugetul local. Investițiile sînt executate de firma „Mateo Rustic” Ipotești, administrată de preotul Constantin Bobu. ”Lucrările se desfășoară într-un ritm bun, în momentul de față ajungându-se la etapa montării noului travertin. Totodată, încep lucrările de reamenajare a zonei de recreere din jurul statuii, lucrări ce sunt estimate a fi gata la sfârșitul acestui an”, a spus Harșovschi.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava