Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Suceava, în parteneriat cu Academia de Sport Suceava, organizează cea de-a VII-a ediție a proiectului “Crosul Sucevei – aleargă pentru sănătatea ta!”, anunță viceprimarul Lucian Harșovschi.

”Crosul Sucevei revine după doi ani de pauză. START-ul va fi în data de 18 septembrie, la ora 12 FIX, în Piața 22 Decembrie. Până atunci însă, vă puteți înscrie începând cu ora 10:00, în fiecare zi, la cortul oficial amplasat în centrul municipiului. Primii participanți ajunși la linia de sosire vor fi recompensați pentru energia și determinarea lor. Premiile constau în: tricouri, rucsacuri, medalii, cupe, diplome, agende personalizate și multe altele”, a spus Harșovschi. Toți participanții vor putea beneficia de testare gratuită pentru glicemie și tensiune arterială, dar și de alte sfaturi medicale oferite de către cadrele medicale prezente de la Clinica Hereditas. ”Hai la alergat”, este mesajul de final al viceprimarului Sucevei.

Viceprimarul Lucian Harșovschi invită oamenii la Crosul Sucevei. Înscrierile se fac zilnic la cortul din centrul Sucevei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava