Concert pascal
MOPAN Suceava

Emisiunea Wowbiz nu va mai exista din această toamnă. Deși cei doi prezentatori au fost anunțați din timp despre acest aspect, ei nu au declarat nimic în mod oficial. Andreaa Mantea și Victor Slav ar putea rămâne încă în echipa KanalD și ar putea reveni cu un alt format tv din toamnă, potrivit click.ro.

Emisiunea Wowbiz nu va mai fi difuzată din toamnă, conform paginademedia.ro. Formatul ar intra într-o vacanță, care până la urma va fi defenitivă. Wowbiz a apărut la tv din anul 2012, iar de atunci KanalD a avut parte de audiențe foarte mari. Până în vara anului 2017, în locul lui Victor Slav pe scaunul de la emisiune a fost Mădălin Ionescu, care s-a retras din lumea mondenă. Sursele citate de paginademedia.ro au mărturisit că prezentatorii știu de mai mult timp că acest lucru urmează să se ântâmple, însă echipa care se ocupa de emisiune nu va părăsi trustul Kanal D, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/victor-slav-si-andreea-mantea-au-ramas-fara-emisiunea-wowbiz-de-pe-kanal-d

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava