• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prima linie de îmbrăcăminte care se adresează tuturor buzunarelor, creată de Victoria Beckham pentru Target, va fi disponibilă începând de luna viitoare. Fosta componentă a trupei Spice Girls a mărturisit că adoră să deţină controlul asupra noului proiect şi că este foarte fericită că retailer-ul i-a dat mână liberă.

Creatoarea de modă, în vârstă de 41 de ani, a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt cam obsedată de control, iar Target mi-a dat mână liberă şi am putut să mă implic total.”

Victoria a mai spus că este foarte încântată de noua sa linie de produse vestimentare: „Vreau să creez pentru femei, indiferent de bugetul, vârsta sau mărmiea lor. Vreau să fac femeile şi fetele să se simtă puternice, să simtă cât de bine posibil. Faptul că pot oferi haine plus size mă face foarte fericită.”, a adăugat vedeta, conform sursei citate.

Articolele de îmbrăcăminte vor avea preţuri cuprinse între 6 şi 60 de lire sterline şi vor fi putea fi cumpărate de pe Target.com şi VictoriaBeckham.com începând de luna viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava