Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a XIII-a a seriei est Diviziei A2 de volei masculin a adus în sala ”Unirea”, la finele săptămânii trecute, tânăra formație CTF Mihai I București. Cum avea în față o echipă alcătuită din puști, antrenorul grupării CSM Suceava a hotărât și el să folosească jucătorii care au evoluat mai puțin.  Prima schimbare majoră a reprezentat-o utilizarea tânărului Verciuc pe postul de conducător de joc în locul experimentatului Andrei Sasu.

Gazdele i-au luat cam de sus pe tinerii lor adversari și aceștia nu s-au lăsat invitați prea mult conducând în primul set cu 8-4 și mai apoi 13-9. Plusul de experiență al elevilor profesorului Victor Pancu și-a făcut simțită prezența după acest scor înregistrat pe tabela de marcaj și pe final de set sucevenii au fost mai lucizi și au câștigat prima manșă la 21.

Setul secund a fost la discreția gazdelor care au condus cu 6-1 și au rezistat revenirii bucureștene pentru 12-10, setul încheindu-se cu 25-18.În setul al treilea, procentajul de erori de serviciu și de preluare al gazdelor l-a depășit ca nivel pe cel din primele două seturi. Deși au condus din nou cu 6-1, sucevenii s-au văzut egalați la 12. Mai apoi, pe fondul unui joc modest și destul de neinspirat al gazdelor, oaspeții au prins curaj și sucevenii nu s-au mai putut ”înțelege” cu tinerii bucureșteni care au câștigat setul al treilea la 21.

Setul al patrulea a fost extrem de echilibrat. CSM Suceava a condus cu 8-6, 12-8, 16-13 și 20-18, pentru ca pe final să nu le mai dea nicio șansă oaspeților și să câștige cu 25-21 și meciul cu 3-1. Evoluție promițătoare a tutror tinerilor din formația suceveană, Lupuleasa, Rață, Butnaru și Verciuc și un semn bun pentru viitorul voleiului sucevean.

Pentru CSM Suceava în partida cu CTF Mihai I București au jucat: Verciuc, Pietraru, Mihuț, Lupuleasa, Orășanu, Huțuleac, Rață, Butnaru, Gontariu, Buhu și Sasu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava