MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute s-au disputat partidele din manșa tur a semifinalelor Cupei României la fotbal, faza județeană. Chiar dacă pe tabloul de concurs au rămas numai formații de eșalonul al patrulea, meciurile au fost foarte dezechilibrate, astfel că soarta calificării în ultimul act pare decisă încă de pe acum, înaintea desfășurării jocurilor retur.

Liderul Ligii a IV-a sucevene, Viitorul Liteni, a luat o opțiune serioasă pentru accederea în finală după ce s-a impus pe terenul grupării Vânătorul Dorna Candrenilor cu categoricul scor de 6-0, la capătul unei partide pe care a dominat-o în totalitate. Golurile formației antrenate de Demis Maranda și Cătălin Holca au fost marcate de Andrei Bijec (2), Radu Tomescu, Claudiu Velescu, Nae Gliga și Marian Apostol.

Tot cu victoria clară a formației vizitatoare s-a încheiat și duelul dintre echipele Zimbru Siret și Recolta Fântânele, care sunt vecine de clasament în ierarhia la zi a Ligii a IV-a. Cu toate că era de așteptat un joc echilibrat, oaspeții s-au impus cu 4-0, cu ajutorul reușitelor semnate de Petruț Epure (2), Victorin Ciocoiu și Sergiu Alexandrovici.

Manșa retur a semifinalelor va avea loc pe data de 21 mai. Meciul decisiv pentru desemnarea câștigătoarei Cupei României ediția 2018-2019 se va disputa pe stadionul Areni, pe data de 16 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava