Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal juniori III a Liceului cu Program Sportiv Suceava a câștigat toate partidele disputate în cadrul celui de-al doilea turneu contând pentru seria I a Campionatului Național. La finele săptămânii trecute, tinerii handbalişti pregătiţi de profesorul Răzvan Bernicu au evoluat chiar în faţa propriilor susţinători, la sala de sport de la LPS.
Gazdele au început turneul cu derbiul grupei în compania echipei similare a LPS Piatra Neamţ, formaţie care până înaintea acestei confruntări era pe primul loc. LPS Suceava a început mai timid acest meci, dar pe parcurs a echilibrat jocul şi a recuperat din diferenţă, mai ales pe final, când de la scorul de 16–18 a marcat de cinci ori la rând şi s-a impus cu scorul de 21–18, victorie cu care a trecut în fruntea clasamentului.
În al doilea meci, sucevenii au obţinut a doua victorie, 25–18 cu LPS Iaşi, după ce la pauză aveau un avantaj de opt goluri, scor 16–8. LPS Suceava a contabilizat cea mai categorică victorie, 29–9 cu LPS Roman, la pauză având un avantaj de 10 goluri, 15–5. Ultimul meci a fost unul cu emoţii pentru elevii lui Răzvan Bernicu, în faţa unei echipe LPS Vaslui ce are în componenţă mai mulţi jucători de talie, ce au aruncat foarte bine de la 9 metri. La pauză, oaspeţii aveau un avantaj de un gol, dar în final sucevenii s-au impus la limită, scor 19–18, după ce au revenit ca şi-n meciul cu Piatra Neamţ, de această dată de la patru goluri.
„Echipa a avut o evoluţie oscilantă la acest turneu, dar chiar şi aşa am reuşit să câştigăm toate cele patru meciuri. În ultimul meci, cu Vasluiul, copii s-au relaxat nepermis şi cred că trebuie să conştientizeze că într-un turneu avem patru meciuri, fiecare fiind foarte important, indiferent de adversar. Totuşi, când s-au concentrat au făcut două meciuri foarte bune, inclusiv o mare parte din cel cu Piatra Neamţ. În două dintre jocuri au demonstrat că au capacitatea de a remonta o diferenţă de patru sau cinci goluri, şi acest lucru mă bucură şi-mi dă speranţe pe mai departe”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu. Tehnicianul sucevean a mai adăugat că echipa mai are de muncit la cele trei turnee rămase, asta dacă se vrea ajungerea la turneul doi semifinal şi chiar la cel final, unde se vor stabili medaliatele.
LPS Suceava a abordat turneul de pe teren propriu cu un lot format din 16 jucători: portarii Denis Caonic, Marius Fica şi Alexandru Babiuc, şi jucătorii Antonio Pintilei, Ovidiu Cozorici, Casian Gabinat, Dan Ursu, Emanuel şi Ioan Muntean, Ionuţ Logofătu, Claudiu Lăzurcă, Samuel Stanciuc, Robert Chirilă, Lucian Rusu, Albert Vizitiu şi Alexandru Păstru.
Aflată pe primul loc în serie, la egalitate de puncte cu LPS Piatra Neamţ, echipa suceveană va continua lupta la turneul trei, ce este programat la Roman, în perioada 19–21 decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava