Galerie foto12 poze în acest set

Două aeronave care se antrenau pentru Suceava Air Show s-au ciocnit în zbor în urma unor exerciții de antrenament pe care le efectuau pe aerodromul din Frătăuții Vechi. Din primele informații de la fața locului unul dintre piloți a decedat iar celălalt se află în stare foarte gravă. Cei de la ISU Suceava au intervenit cu autospecialele din dotare inclusiv cu echipa de descarcerare. Cele două avioane s-au ciocnit în aer în timpul unui antrenament şi au căzut de la o înălţime de aproximativ 200 de metri. Pentru pilotul aflat în viaţă s-a solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării lui la Unitatea de Primiri Ugenţe Iaşi.

Cele două aeronave înaltă acrobație SKYBOLT of Romania urmau să fie surpriza ediției din acest an a evenimentului Suceava Air Show. Cei doi piloți făceau parte din formația ASALT din Timișoara.

 

(VIDEO) Două avioane care se antrenau pentru Suceava Air Show s-au ciocnit în zbor. Un pilot a decedat iar celălalt se află în stare gravă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava