Concert pascal
MOPAN Suceava

Cauți un loc de muncă sau noi oportunități de dezvoltare a carierei? Te invităm în week-end, la Cafeneaua cu Joburi, un altfel de târg cu oferte de angajare, găzduit de Iulius Mall Suceava.

Vineri și sâmbătă, pe 29 și 30 martie 2019, la parterul Iulius Mall Suceava, cei interesați pot consulta oferta locurilor de muncă propusă de „Cafeneaua cu Joburi”. Evenimentul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM și se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 18.00. Cele peste 20 de companii participante își vor prezenta joburile vacante, care se adresează tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare.

Cei interesați vor putea alege din peste 4.000 de locuri de muncă, disponibile atât în județul Suceava, cât și în străinătate. Joburile vacante sunt în domenii precum: back-office, call -center, IT, construcții, servicii, producție, transport de mărfuri și persoane, agricultură, industria textilă și multe altele. În plus, vizitatorii vor primi consiliere specializată, asistență în redactarea CV-ului, dar și sprijin în facilitarea interacțiunii directe cu angajatorii.

Vino la „Cafeneaua cu Joburi”, deschisă vineri și sâmbătă la Iulius Mall Suceava, să faci primul pas în dezvoltarea unei cariere de succes!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava