• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luni noapte polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, în timp ce își desfășurau activitatea de control a traficului rutier pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, au oprit un autoturism care avea defecțiuni la sistemul de iluminare partea stângă față și al cărui conducător auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Iacobeni.

Întrucât emana halenă alcoolică, avea un limbaj incoerent și a încercat să fugă, s-a procedat la folosirea mijloacelor din dotare, conducătorul auto fiind încătuşat. Ulterior, acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, după care, la spital a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava