Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenda prim-ministrului Viorica Dăncilă la Tallinn a inclus și o vizită la Showroom-ul e-Estonia, cel mai important centru executiv de informare, prin intermediul căruia este realizată prezentarea modalității de funcționare a societății digitale estone.

Prim-ministrul României a asistat la realizarea unei prezentări detaliate, axată pe introducerea mecanismelor implicate în digitalizarea societății estone, sistem care a permis trecerea în revistă a principalelor e-soluții și e-servicii, respectiv a modalităților de eficientizare a funcționării statului și a oferirii serviciilor de calitate cetățenilor.

În ceea ce privește domeniul digitalizării, șeful Executivului român a arătat apreciere pentru flexibilitatea și capacitatea sistemului eston de a integra diferitele sale părți, fapt ce a permis atât îmbunătățirea serviciilor electronice, cât și sistemelor guvernamentale să ofere servicii de calitate cetățenilor. În acest context, premierul Viorica Dăncilă a salutat nivelul de digitalizare la care a ajuns statul eston și a apreciat că poate constitui un adevărat model pentru orice stat din lume.

În marja vizitei la Showroom-ul e-Estonia, a fost semnat Memorandumul de înțelegere între Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat și Agenția de Investiții Estonă, care va permite dezvoltarea unui mecanism important în stimularea afacerilor dintre România și Estonia și va constitui baza pentru dezvoltarea unor strânse relații comerciale și creșterea nivelului de investiții bilaterale. Din partea Guvernului României, Memorandumul a fost semnat de către ministrul Radu Oprea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava