Concert pascal
MOPAN Suceava

Campioana Arcada Galați nu a avut nici un fel de emoție în fața Științei București, care a fost departe de nivelul de joc arătat cu o etapă înainte, în victoria cu LAPI Dej SCM Zalău (scor 3-1). Drept urmare, campionii s-au impus cu scorul de 3-0 fără să forțeze, consolidându-și primul loc în clasament. Bucureștenii, care nu l-au folosit deloc pe cel mai bun marcator al echipei în acest campionat, Andrei Druță, se pregătesc acum pentru cel mai important meci din actualul sezon, ”finala” pentru calificarea în grupa locurilor 5-8, care va avea la începutul acestei săptămâni, în propria sală, contra Unirii Dej (ora 19.00, în direct la TVR 3).

Scor final: Arcada Galați – Știința București 3-0 (25-17, 25-16, 25-18)

Au evoluat formațiile:

CSM Arcada Galați: Raic (16p), Bala (15p), Talpă (10p), Rață (6p), Toro Ramella (5p), Sobirov (4p), Sestan (3p), Magdaș (2p), Rangel (1p), Butnaru (-), Darlaczi (-), Teleleu (-), Kantor (libero). Nu a fost trimis pe teren: Cristudor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

Știința București: Breban (7p), Olteanu (5p), Didorciuc (4p), Kowalewski (4p), Năstase (4p), A. Ion (3p), Manda (2p), Șugubețu (1p), Kosinski (libero), Păun (libero). Nu au fost trimiși pe teren: Druță, Zbengheci. Antrenor: George Carpen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava