Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei juniori a Liceului cu Program Sportiv din Suceava continuă să fie surpriza plăcută a seriei I din Campionatul Naţional. Sucevenii pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu sunt liderii seriei, asta deşi au echipa cu cea mai mică medie de vârstă. În cea de-a treia etapă din returul campionatului, sucevenii au reuşit să obţină a şasea victorie din şapte meciuri disputate până acum, 3–0 la seturi, în disputa cu echipa ce era pe locul II la acel moment, cea a Clubului Sportiv Școlar din Buzău. Gazdele au început în forţă şi au încheiat destul de repede primul set, cu 25–12. În setul doi, oaspeţii au avut o replică mai bună şi s-au ţinut aproape, dar LPS Suceava a făcut 2–0 la seturi după 25–22, iar mai apoi a încheiat partida la 3–0 , după 25–12.
„A fost un meci mai uşor decât m-am aşteptat, setul doi fiind ceva mai echilibrat. La un moment dat s-a simţit o stare de oboseală în rândul celor cinci jucători din lot ce au evoluat sâmbătă la Bucureşti, în echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava, dar şi aşa echipa s-a mişcat bine, mai ales că adversarul nu ne-a forţat să apăsăm prea tare acceleraţia. Sper să continuăm evoluţiile bune şi la turneul semifinal, acolo unde se va da lupta pentru calificarea la turneul final”, a explicat antrenorul sucevean, Tudor Orăşanu.
În meciul cu CSȘ Buzău, echipa LPS CSȘ Suceava a folosit un lot format din sportivii: Iustin Cioban, Alexandru Raţă, Iulian Florea, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Vlad Buhu, Tudor Ștreangă, Ștefan Verciuc, Gheorghe Buiciuc, Eduard Cazacu, Denis Croitor, Marius Bortă, Istrate Valentin. Pe 18 februarie, sucevenii aveau programată penultima etapă din sezonul regulat, pe terenul celor de la CNMV Ploieşti, dar au solicitat amânarea acestui meci pentru data de 11 martie şi asta din cauza faptului că unii jucători au olimpiade şcolare, iar unii au de dat probele de competenţe pentru bacalaureat. LPS Suceava va încheia returul cu derby-ul seriei, cu LPS Piatra Neamţ, pe teren propriu. În celelalte două meciuri ale etapei a VIII-a, LPS Piatra Neamţ a câştigat la CSȘ Galaţi cu 3–0, cu acelaşi scor impunându-se şi CN A. Vlahuţă Râmnicu Sărat la CNMV Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava