MOPAN Suceava

Suceava va găzdui începând de joi și până duminică, turneul final al Campionatului Național de volei masculin categoria elită pentru juniori sub 17 ani. La această competiție care se va disputa în sala ”Dumitru Bernicu” va participa și echipa LPS Suceava.

Formația suceveană pregătită de Bogdan Macsim a ajuns între cele mai bune șase echipe din România din postura de ocupantă a locului secund a seriei A a turneului semifinal, având un bilanț de cinci victorii și trei înfrângeri.

LPS Suceava va miza la acest turneu final pe următorul lot de jucători: Ioan Verciuc, Valeriu Verciuc, Luca Ghiuță, Andrei Nemțoi, Cristian Lozneanu, Cristian Răileanu, Eduard Ananii, Matei Truscan, Cosmin Bujniță, Adelin Găină, Andrei Cojocar, Ștefan Pavel, Marian Movileanu și Alexandru Andrușcă.

Alături de gazdele de la LPS Suceava la turneul final al CN de volei pentru juniori U 17 mai evoluează echipele: CTF Mihai I București, CSȘ Zalău, CSM București, LPS Piatra Neamț și CSȘ 2 Baia Mare.

Voleibaliștii de la LPS Suceava participă și la turneul final al campionatului Național de juniori U 19 ani. Competiția se va desfășura la Dej în perioada 15-19 mai și va aduna la start formațiile: CSȘ Zalău, Viitorul Cluj-Napoca, CTF Mihai I București, CSM București, LAPI Dej și LPS Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava