Concert pascal
MOPAN Suceava

Selecţionerul echipei naţionale de volei masculin a României, Sergiu Stancu, a anunţat lotul de 20 de jucători care se reuni la Braşov în vederea participării la Golden League.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Volei, antrenorul echipei României a selecţionat pentru competiţia care debutează în 27 mai un grup de 20 de jucători. Aceştia se vor reuni pe 15 mai, la Braşov, şi vor rămâne în pregătire până pe 25 iunie, în vederea meciurilor cu din Golden League cu Portugalia, Danemarca şi Turcia. Din lotul României face parte și suceveanul Alexandru Rață, proaspăt campioana național cu Arcada Galați. De menționat faptul că sportivul sucevean a fost cel mai bun jucător de pe teren în ultimele două dueluri din finala Diviziei A1 dintre Arcada Galați și Steaua București.

Lotul României care se va reuni la Braşov:

Cristian Bartha (CS Rapid), Claudiu Dumitru (CSA Steaua), Filip Constantin (SCM Zalău), Alexandru Raţă (CSM Arcada Galaţi), Rareş Bălean (CS Dinamo), Gabriel Cherbeleaţă (CS Dinamo), Marian Bala (CSM Arcada), Adrian Aciobăniţei (Chaumont), Mircea Peţa (CSA Steaua), Marius Iftime (CSA Steaua), Daniel Chiţigoi (CS Rapid), Iulian Albulescu (UC Irvine/SUA), Bela Bartha (CS Dinamo), Robert Călin (SCM ”U” Craiova), Robert Vologa (CSA Steaua), Andrei Butnariu (CSM Arcada Galaţi), Sergiu Diaconescu (SCM ”U” Craiova), Vlad Kantor (CSM Arcada), Alexandru Ionescu (SCM Zalău) şi Tudor Bălu (Corona Braşov).

Nou-promovată în Golden League, România va debuta pe 27 mai contra Portugaliei, în deplasare, la Santo Tirso, apoi va juca tot în deplasare cu Danemarca pe 31 mai (la Middelfart) şi cu Turcia pe 4 mai (Konya), ultimele trei partide fiind pe teren propriu, la Braşov, pe 10 iunie cu Turcia, pe 14 iunie cu Danemarca şi pe 18 iunie cu Portugalia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava