Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretul pielii întinse a lui Gwyneth Paltrow? Actrița de 47 de ani își masează chipul cu un mini-făcăleț. Ea își dă seara cu rollerul peste față și a doua zi se trezește fără riduri, cel puțin așa susține, notează click.ro.

Machieuza Georgie Eisdell susține că Gwyneth își întinde pielea feței înainte de culcare și înainte de a pune farduri cu un roller fin. ”Înainte de a se machia și după ce s-a demachiat, GP își întinde fața cu Microderm pentru a-i maximiza strălucirea. După ce s-a masat cinci minute cu ”făcălețul”, intervin eu și îi masez fața folosind un ulei hidratant. Masez până când uleiul a intrat complet în piele. Apoi folosesc iar rollerul pentru ridica, fixa și întinde trăsăturile feței. În felul acesta vascularizăm țesuturile superficiale ale tenului și îi redăm elasticitatea. La final îi aplic o cremă super-hidratantă și o las o jumătate de oră să își facă efectul”, a explicat machieuza, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/vrei-obraz-fin-ca-al-lui-gwyneth-paltrow-iata-i-secretele-dezvaluite-de-machieuza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava