Concert pascal
MOPAN Suceava

Will Smith a declarat că regretatul campion la box, Muhammad Ali, i-a schimbat viața. Starul a decedat vineri, la vârsta de 74 de ani, după o lungă luptă, de 32 de ani, cu boala Parkinson. Moartea sa a survenit la câteva zile după ce s-a internat în spitalul Phoenix, Arizona, din cauza unor probleme respiratorii, notează contactmusic.com.

Will Smith l-a interpretat pe Muhammad Ali în filmul biografic ‘Ali’, în 2001. Rolul i-a adus actorului prima nominalizare la Oscar din carieră. Într-un mesaj postat sâmbătă pe contul său de Facebook, Will Smith a scris, potrivit sursei citate: „Ai zguduit lumea întreagă! Mentorul și Prietenul meu. Mi-ai schimbat viața. Odihnește-te în pace!” Alături de mesaj, actorul în vârstă de 47 de ani a atașat două poze cu el și cu regretatul sportiv.

Filmul ‘Ali’ a urmărit un deceniu din viața celebrului pugilist, 1964-1974. În această perioadă, în viața lui Casius Clay au avut loc schimbări radicale: s-a căsătorit cu prima soție (Jada Pinkett-Smith, soția din viață reală a lui Will Smith), s-a convertit la islamism, și-a schimbat numele în Muhammad Ali și a protestat împotrivă Războiului din Vietnam. A fost cheltuită o sumă mai mare de o sută de milioane de dolari pentru realizarea acestui film.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava