Concert pascal
MOPAN Suceava

Aeroportul „Ștefan cel Mare Suceava” a anunțat, în mod oficial, că operatorii Wizz Air și Tarom vor redeschide cursele aeriene de la Suceava către destinațiile externe și interne.

”Vă informăm că operatorul aerian Wizz Air a anulat zborurile de pe aeroportul nostru pentru destinațiile Roma-Ciampino, Milano-Bergamo si Bologna, până în data de 3 Iunie 2020.
În conformitate cu orarul pe care compania ni l-a comunicat, reluarea zborurilor se va face în data de 4 Iunie 2020 pentru cursele de Milano-Bergamo si Roma-Ciampino si 7 Iunie 2020 pentru cursa de Bologna”, se arată într-o informare a aeroportului.
Pentru celelalte destinații, orarul rămâne neschimbat. Astfel, prima cursa de Londra-Luton va avea loc in data de 16 Mai 2020, cea de Memmingen in data de 1 Iunie 2020, iar cursa de București cu operatorul aerian TAROM în data de 20 Mai 2020.

Wizz Air va relua zborurile din Suceava către destinațiile externe de la mijlocul lunii mai şi începutul lunii iunie 2020, 7.5 out of 10 based on 29 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (29 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava