Concert pascal
MOPAN Suceava

Babi Christina Engelhardt susține că a avut o aventură cu celebrul regizor – care se confruntă deja cu acuzații de agresiuni sexuale din partea fetei sale adoptate, Dylan Farrow. Relația lor ar fi început pe vremea când Allen avea 41 de ani, iar ea 16, în 1976, potrivit contactmusic.com.

Luni, The Hollywood Reporter a postat un articol în care se detaliază presupusa aventură pe care Woody Allen ar fi avut-o cu Babi Christina Engelhardt. Potrivit sursei citate, totul ar fi început în octombrie 1976, după ce Engelhardt, care atunci aspira să devină model, i-a lăsat lui Woody Allen scris pe un șervețel numărul ei de telefon, după ce l-a văzut într-un restaurant din New York. „Din moment ce tu ai tot dat autografe până acum, uite-l pe al meu”, i-a scris ea regizorului, care, ulterior, a luat legătura cu ea pentru a o invita în apartamentul său din Fifth Avenue. Întâlnirire lor au durat, apoi, opt ani, potrivit modelului.

Engelhardt, acum în vârstă de 59 de ani, divorţată şi mamă a două studente, asigură că ‘Manhattan’, filmul care prezintă povestea de dragoste dintre un scriitor de peste 40 de ani care începe o relaţie cu o tânără de 16 ani după mai multe eşecuri matrimoniale, îi aminteşte de relaţia pe care a avut-o cu Woody Allen.

Mai mult, modelul spune că nu îi poartă pică și că nu vrea să îi facă niciun rău regizorului. „Aceste lucruri pe care vi le spun, nu sunt cu intenția de a-i face rău. Eu vorbesc despre povestea mea de dragoste. El m-a făcut cine sunt. Nu am niciun regret.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava