Concert pascal
MOPAN Suceava

WRS, simpaticul concurent de la „Eurovision” sau  „Te cunosc de undeva”  a reușit să șocheze, nu numai prin declarațiile sale despre orientarea sa sexuală, dar și prin faptul că a publicat, pe rețelele de socializare, o imagine împreună cu iubitul său, notează click.ro.

Șoc, după ce WRS, Andrei Ursu, pe numele său adevărat, a acordat un interviu, în străinătate, pentru revista „Shangay”. Acesta a vorbit atât despre orientarea sa sexuală, cât și despre faptul că este implicat într-o relație sentimentală. Mai mult decât atât, zilele trecute, solistul a publicat și prima imagine cu iubitul, Vlad Condurache, care îl urmează peste tot la filmări și concerte. În continuare Click! ne oferă partea de interviu în care WRS vorbește despre sexualitatea sa.

SHANGAY: Cum resimți sprijinul comunității LGTBIQ+?

WRS: Sunt foarte recunoscător. Pentru că iubesc oamenii cărora nu le este frică să se arate așa cum sunt și care fug de etichete. Iubesc oamenii care curg, este o revoluție sexuală din care mă simt parte. Și îmi place să cânt pentru oameni cu mintea deschisă.

SHANGAY: Toți cei pe care îi cunosc și care te urmăresc, mi-au cerut să te întreb: ești gay, queer…?

WRS: Depinde de zi [râde]. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi-ar intra în cap să spun „dacă sunt gay, nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero, nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul. De aceea îmi place atât de mult discursul unor artiști, precum James Franco și Ezra Miller.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/wrs-prima-imagine-cu-iubitul-ce-spune-vedeta-2277895.html

WRS, prima imagine cu iubitul! Ce spune, vedeta de la „Te cunosc de undeva”, despre orientarea sa sexuală, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava