Concert pascal
MOPAN Suceava

Zac Efron a povestit într-un interviu recent despre cum se menţine în formă, în ciuda faptului că are un program foarte încărcat. Actorul în vârstă de 30 de ani a spus că nu e uşor să trăieşti în lumina reflectoarelor şi că, pe parcurs, poţi resimţi unele efecte negative. Din acest motiv a luat decizia de a avea mai multă grijă de corpul său, dormind mai mult, mâncând mai sănătos – fără carne şi lactate.

Starul din ‘The Greatest Showman’ şi-a dezvălzuit secretele într-un interviu pentru TeenVogue.com. El a spus, potrivit contactmusic.com: „La fel ca fiecare alt om, mă trezesc, mă uit în oglindă şi îmi văd imprefecţiunile, cearcănele şi mă gândesc: ‘O, Doamne, oare chiar aşa arăt? Îmbătrânesc? Ce naiba?’. Recent, am început să mă documentez pentru a afla ce să fac pentru a trata din interior ceea ce se vede la exterior. Am dormit mai mult şi s-a văzut – mi-au dispărut ‘pungile’ de sub ochi, aşa că nu mă mai îngrijorez în legătură cu acest lucru. Am mai făcut şi alte schimbări – am început să experimentez cum este să mănânci doar vegan. Acest lucru mi-a schimbat complet modul în care corpul meu funcţionează şi modul în care metabolizează alimentele, modul în care transformă mâncarea în energie, modul în care dorm. E minunat. Chiar îmi face foarte bine.”

Zac Efron a mai spus că are program foarte aglomerat şi că, atunci când este liber, preferă să „nu îi mai pese atât de mult”. „Uneori ador să arunc totul pe fereastă, să iau o pauză de la tot – o întreagă săptămână. (…) Atunci prefer să mă relaxez complet. Am învăţat să nu îmi mai pese atât de mult.”, a mai spus starul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava