MOPAN Suceava

Câteva zeci de ziarişti şi reprezentanţi ai unor agenţii de turism vor descoperi Bucovina. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că în cadrul Târgului de Turism al Bucovinei, care va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie a.c.,  va fi organizat un infotrip la care vor participa aproximativ 50 de ziarişti specializaţi în turism, precum şi invitaţi din partea unor touroperatori. Nechifor a arătat că aceştia vor vizita Suceava, Putna, Suceviţa, Marginea, Vatra Moldoviţei, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Cacica, precum şi municipiul Fălticeni.

Şeful administraţiei judeţene a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei va avea loc în parcul din faţa Palatului Administrativ din Suceava. „Acest târg este foarte important, pentru că Suceava ca destinaţie turistică are nevoie de suport şi în acest sens. Târgul va conţine câteva elemente importante, urmând să fie prezentate cele şase zone turistice ale judeţului Suceava. Practic, tot judeţul Suceava va fi prezent cu oferta turistică pe zone bine delimitate, acestea reprezentând un tot unitar”, a spus Cătălin Nechifor. El a mai adăugat că în cadrul târgului va fi organizat şi un forum de turism, în cadrul căruia vor fi dezbătute mai multe subiecte, respectiv promovarea brandului de ţară, elemente de bună practică în turism, protecţia mărcilor comerciale, oportunităţi de finanţare în turism, precum şi aspecte legate de dezvoltarea ecoturismului.

„Încercăm să organizăm un târg activ, în care să existe nu doar standuri de promovare cu broşuri. Încercăm şi sperăm să reuşim să dovedim că se poate face un târg activ care să prezinte fizic anumite oportunităţi de agrement, de schi, de sporturi extreme şi care să devină o atracţie mai specială pentru acest eveniment. Şi sper ca şi sucevenii să se poată bucura de acest eveniment, pentru că pe lângă partea de turism vor fi şi foarte multe spectacole care vor prezenta din punct de vedere artistic oferta judeţului Suceava”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

El a mai arătat că în prima zi a târgului va fi organizată şi o seară bucovineană, la care va fi prezentată oferta gastronomică a judeţului Suceava. Nechifor a arătat că la târg vor fi prezenţi şi  reprezentanţi ai Departamentului de Nord din Franţa, ai regiunii Ivano – Frankivsk din Ucraina şi din Chişinău, Republica Moldova.

Ziariştii de turism şi reprezentanţii unor touroperatori vor descoperi Bucovina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava