Comenzi MOPAN Suceava

Comunicat:

Joi , 23 februarie 2017, începând cu ora 10.00, la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Sf. Andrei Gura Humorului s-a organizat proiectul educativ “ Ziua Portilor Deschise “ , prilej cu care parintii si invitatii au fost informati cu privire la conditiile oferite de scoala noastra o șansă reală la integrare și incluziune socială. În cadrul unitatii, oferim copiilor dreptul la o viață decentă și împlinită în școală, precum și condițiile care să le garanteze demnitatea, să favorizeze autonomia și să faciliteze participarea activă la viața comunității.

Activitatea a fost organizata pe echipe de lucru unde au fost promovate proiectele scolii si cercurile aplicative evidentiindu-se astfel abilitatile copiilor dobandite . Invitatii au fost intampinati cu martisoare confectionate de elevii nostri. In cadrul atelierelor, au avut ocazia sa participe activ la realizarea de materiale folosind diferite tehnici : origami, quilling, impletituri din sfoara, marionete din material textil, cusaturi traditionale, pictura pe sticla.

Tot cu aceasta ocazie a fost promovat si Proiectul European „Mănâncă Responsabil!” coordonat la nivel national de CCDG. Acest proiect este finanţat de Uniunea Europeană şi reprezintă un program de acţiune orientat spre învăţarea globală în Anul European pentru Dezvoltare 2015 şi mai departe – DCI- NSAED/ 2014/339-207. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 3 ani, concomitent în 9 state europene: Bulgaria, Cehia, Croaţia, Letonia, Malta, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia şi are ca principal obiectiv conştientizarea copiilor şi tinerilor cu privire la o alimentaţie sănătoasă şi durabilă, prilej cu care elevii au prezentat importanta unui consum responsabil de hrana .

Pe parcursul activitatii au fost proiectate imagini din viata scolii iar elevul Scheuleac Eduard din clasa a VII C a prezentat un scurt program artistic. Invitatii de la gradinita GPN Lumea Copilariei din Gura Humorului au prezentat elevilor Proiectul « Spune NU cariilor » din cadrul campaniei « Daruieste zambete frumoase pe fete luminoase » oferindu-le cate o periuta si o pasta de dinti.

Activitatea a fost apreciata de invitati vare si-au exprimat dorinta de a participa si la alte activitati si proiecte din scoala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava