Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Gura Humorului a fost gazda unei foarte interesante competiţii sportive. A fost vorba despre prima ediţie a Campionatului Judeţean de fotbal pentru copii cu dizabilităţi. La turneul desfăşurat în cadrul proiectului educativ judeţean „Armonie şi Mişcare” şi organizat de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Fundaţia Special Olympics România au participat 50 de copii de la CSEI Sfântu Andrei Gura Humorului, Şcoala Gimnazială nr.1 şi Şcoala Gimnazială nr.3 din Gura Humorului, precum şi de la CSEI Suceava şi de la alte două unităţi şcolare.

Competiţia fotbalistică s-a bucurat de mare succes în rândul copiilor, atmosfera fiind una plină de bucurie şi entuziasm. Turneul nu a avut nevoie de învingători sau învinşi, zâmbetul de pe faţa celor mici fiind suficient pentru toţi cei prezenţi. Totuţi copii au primit premii, diplome şi cupe din partea organizatorilor.

Echipele din Gura Humorului au fost pregătite de profesorii Rodica Cert, Daniela Mihăilă şi consilierul educativ Cătălina Poclitaru.

Organizatorii interesantei competiţii fotbalistice au mulţumit în final Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava pentru premiile acordate celor mici, dar şi echipajului de la Ambulanţa Gura Humorului format din asistentul medical Elena Boca şi ambulanţierul Dan Florea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava