Concert pascal
MOPAN Suceava

Zmeura de Aur este singura gală de decernare de premii la care nimeni nu ar vrea să își audă numele! Asta pentru că recompensează cele mai slabe filme și performanțe actoricești ale anului. Printre ‚marii învingători’ din acest an s-au numărat ‚Fifty Shades of Grey’, ‚Fantastic Four’ şi actorul Sylvester Stallone, informează contactmusic.com.

La cea de-a 36-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Los Angeles, pelicula ‘Fifty Shades of Grey’ a plecat acasă cu nu mai puțin de cinci premii. Jamie Dornan a fost desemnat ‘Cel mai prost actor’, iar Dakota Johnson ‘Cea mai proastă actriță’. Pelicula a câștigat, alături de ‘Fantastic Four’ și premiul categoriei ‘Cel mai prost film’. ‘Fantastic Four’ a primit şi premiul pentru ‘Cel mai prost regizor’ (Josh Trank).

Şi actorul Sylvester Stallone a fost ‘distins’ în cadrul ediţiei din acest an a galei premiilor Zmeura de Aur. Acesta a primit trofeul ‘The Redeemer Award’ (premiul celor care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectaţi de cei 943 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achiziţiona un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii.

Din motive evidente, premiaţii cu Zmeura de Aur vin rareori să îşi ridice trofeele, o excepţie notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de ‘Cea mai proastă actriţă’ în 2010, pentru ‘All About Steve’, cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru ‘Povestea unui campion/ The Blind Side’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava