Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 1 decembrie, 1.000 de lampioane vor fi lansate de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Lampioanele vor fi împărţite de Organizaţia Municipală a PDL. Preşedintele filialei, deputatul Ioan Balan, a mai spus că, în după-amiaza aceleaşi zile, femeile democrat-liberale vor oferi dulciuri cu ocazia aprinderii luminilor în bradul de Crăciun din centru. El a adăugat că joi, 28 noiembrie, când este sărbătorită Unirea Bucovinei cu România, la sediul PDL de pe Aleea Trandafirilor, vor fi puse în funcţiune instalaţiile din pomul de Crăciun şi va avea loc un program artistic susţinut de grupe de preşcolari.

El a mai adăugat că la fel ca în fiecare an, pe data de 5 decembrie a.c., de la ora 16:00, PDL Suceava va organiza în Burdujeni, în apropierea biroului său parlamentar, un concert de colinde la care vor participa copii de la grădiniţele şi şcolile din acest cartier. Ioan Balan a precizat că cele mai frumoase programe de colinde vor fi premiate, iar toţi copiii prezenţi la acest eveniment vor primi un cadou din partea PDL Suceava.

Balan a mai spus că în data de 6 decembrie a.c., de Sf. Nicolae, la sediul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL va fi organizat un alt concert de colinde la care sunt invitaţi să participe copii de la toate grădiniţele şi elevi din clasele I de la toate şcolile din Suceava, elevi ai Seminarului Teologic din Suceava, şi copii din Straja şi Fălticeni. După aceste concerte, de la ora 15:00 va avea loc un spectacol de colinde susţinut de interpretul Raul. Nu în ultimul rând, Ioan Balan a declarat că în perioada sărbătorilor de iarnă, tinerii şi femeile din PDL Suceava vor oferi cadouri mai multo familii nevoiaşe din municipiul reşedinţă de judeţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava