MOPAN Suceava

Comunicat:

In fiecare an, data de 15 ianuarie este un prilej pentru lumea culturală românească să-l omagieze pe Mihai Eminescu, creator de geniu, poet, prozator, publicist, moment înăţător pentru fiecare român, timp de întoarcere spre spiritualitatea românească.
Cu evlavie, pătrundem în templul culturii pe urma pașilor lui Eminescu. Anul acesta activităţile dedicate poetului de elevii și dascălii Colegiului „Unirea” se vor desfășura în săptămâna 16-20 ianuarie. Activitatea de deschidere are loc luni, 16 ianuarie 2017 de la ora 11.30 la Biblioteca liceului. Este o activitate care se vrea a fi o invitaţie la lecturî, o călătorie în lumea exegeţilor poetului punctată de recitări din opera eminesciană și de audiţia unor înregistrări celebre. Omagierea se va continua prin realizarea unei expoziţii de desene inspirate de opera lui Mihai Eminescu, vizionarea documentarului „Un bulgăre de humă” și concursul epistolar „Gânduri peste timp” în care elevii vor concepe o scrisoare adresată, imaginar, marelui poet.
Activitățile sunt coordonate de profesorii de limba română de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” în colaborare cu membri ai catedrei de limbi străne.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/colegiultehniccfunirea/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava