Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Willis (68 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori americani, s-a retras din lumea filmului anul trecut, după ce a început să aibă probleme de sănătate. De atunci și până acum, a fost un drum anevoios, atât pentru el, cât și pentru familia lui. „Stânca” lui în acest moment îi este soția, Emma Heming (45 de ani), alături de care are două fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), notează click.ro.

Martie 2022. Familia lui Bruce Willis a anunțat că starul din „Greu de Ucis” a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care îngreunează comunicarea. „Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și apreciem dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu. Trecem prin asta împreună și am vrut să le dăm vestea fanilor săi, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați enorm pentru el.”, se arată în comunicatul de presă transmis la acea vreme.

Aprilie 2022. Bruce Willis, care are o avere de 250 de milioane de dolari, a fost văzut pentru prima oară de la diagnosticul de afazie, la câteva săptămâni după ce s-a retras de la Hollywood. Soția actorului, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii de pe Instagram o fotografie alături de acesta, după o plimbare în pădure. Starul arăta bine și era zâmbitor. „Mama și tata în mediul lor preferat.”, a scris ea în dreptul imaginii.

 Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/20-de-luni-de-chin-pentru-bruce-willis-cum-arata-2318826.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava