Concert pascal
MOPAN Suceava

Patti Davis, în vârstă de 70 de ani, fiica fostului președinte american Ronald Reagan, își împărtășește simpatia și sfaturile pentru Bruce Willis (67 de ani) și familia sa, după anunțul recent al diagnosticului de demență frontotemporală al actorului. Ea avertizează că aceștia vor avea un „drum greu de parcurs”, la aproape 30 de ani după ce tatăl ei a anunțat că avea Alzheimer, notează click.ro.

Patti Davis își amintește foarte bine că tatăl ei și-a anunțat public diagnosticul față de colegii săi americani, la doar câteva săptămâni după ce familia a aflat în privat.

Ea a mai spus că este îngrijorată pentru familia actorului Bruce Willis,  menționând diferențele dintre boli: „Bruce Willis și familia sa ar putea avea un drum mai greu de parcurs decât familia mea. Demența frontotemporală este radical diferită de Alzheimer. Persoanele cu această afecțiune pot deveni de nerecunoscut în izbucnirile lor, în comportamentul lor agresiv. Speranța mea pentru familia lui Bruce Willis, pe măsură ce merg pe acest drum imprevizibil și sfâșietor, este ca cei din jurul lor să știe că simplul fapt de a fi acolo este adesea tot ce poți face”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/patti-davis-avertisment-pentru-familia-lui-bruce-2244207.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava