Concert pascal
MOPAN Suceava

Preșcolarii grupei mari, Fluturașii, de la Grădinița cu Program Normal „Floare de Colț” din Câmpulung Moldovenesc, coordonați de prof. înv. preșcolar Ana-Maria Coca și însoțiți de prof. înv. preșcolar  Viorica Rodica Halip și de doamna Nicoleta Solcan, au fost  în data de 23 noiembrie 2023 musafirii Consiliului local al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Acțiunea a fost desfășurată în cadrul proiectului educațional „Sunt membru al comunității” și a avut ca obiectiv conștientizarea faptului că fiecare persoană, de la mic la mare, se poate implica în buna gestionare a unei comunități.

Întâmpinați de domnul primar, ing. Mihăiță Negură, copiii au participat la o mică ședință de consiliu, în care și-au expus planurile de viitor și meseriile pe care ar dori să le urmeze când vor fi adulți. Deși sunt la vârsta la care joaca este cea mai importantă activitate, preșcolarii au demonstrat că pot aborda cu maximă seriozitate subiecte care îi privesc în primul rând pe adulți, cum ar fi cele legate de viitorul comunității sau de provocările lumii actuale. Edilul le-a expus în linii mari copiilor atribuțiile pe care Consiliul local le are în rezolvarea problemelor și contribuțiile aduse comunității prin derularea nenumăratelor proiecte de dezvoltare locală.

Suntem convinși că societatea viitoare va fi pe mâini bune, dacă ne raportăm la meseriile preferate de copii (polițiști, pompieri, primari),  a declarat domnul primar la finalul întâlnirii.

Cei mici au fost extrem de încântați de noua experiență și au promis că vor reveni pentru a-l vizita pe noul lor prieten, domnul primar.

Mulțumim gazdelor noastre care, în ciuda programului încărcat, și-au făcut timp să-i primească și să-i asculte cu răbdare pe cei mai mici membri ai comunității câmpulungene, care au învățat o lecție importantă: ca să pui lucrurile în mișcare este necesar să te implici, indiferent de vârstă.

Prof. înv. preșcolar Coca Ana-Maria – coordonator proiect

Prof. Nistor Oltea – responsabil promovarea imaginii școlii

„Sunt membru al comunității’’ - acțiune de conștientizare desfășurată de Grădinița cu Program Normal Floare de Colț din Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava