Comenzi MOPAN Suceava

În această dimineață, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3.700 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus.

Potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 18 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 13 persoane declarate vindecate. Din totalul celor 505 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 117 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 98 pacienți sunt în zona tampon și 290 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 117 pacienți diagnosticați Covid- 19, 76 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 30 forme ușoare, iar 11 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care șapte sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 36 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 16 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Suceava, persoanele suspecte de Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

De asemenea, numărul total de persoane testate până în prezent este de 31087 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 270 de persoane.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 52 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 27 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava