Concert pascal
MOPAN Suceava

Indiferent că recunosc sau nu, femeilor le place să cumpere haine ieftine. Le place ideea de târg, de iarmaroc, unde pot să cotrobăie printre lucruri pe care nu le găsesc atât de ușor prin magazinele obișnuite. Sunt încântate la nebunie atunci când găsesc câte un chilipir, o bluză care cade prea bine pe ele și care parcă a trebuit să fie găsită fix de ele, o fustă plină de poveste în spate, un pulover de tip cardigan a cărui utilizare o cunosc de dinainte să-l probeze.

Pentru că definițiile cuvintelor se schimbă de-a lungul timpului, trebuie să știi că „ieftin” nu mai este de mult sinonim cu „de proastă calitate”.

Iată, așadar, trei motive pentru care să-ți cumperi rochii ieftine vara asta:

  1. Le vei purta doar de câteva ori.

Cum adică? Ei bine, nu mai este un mit faptul că corpul uman își schimbă formele de la o zi la alta. Iar multe dintre aceste transformări nu depind doar de tine, ci și de mediul înconjurător. Ce înseamnă asta? Că stresul din jur, zgomotele pe care le auzi, orașul în care trăiești, cantitatea de somn pe care apuci să o ai în timpul nopții, toate acestea contribuie la modul în care arată corpul tău. Pe lângă asta, alimentele pe care le consumi au și ele ceva de spus.

Cu alte cuvinte, au trecut vremurile în care îți cumpărai un obiect vestimentar cu intenția de a-l purta ani buni după achiziție. Dacă privești cu atenție în garderoba ta, vei observa că o bună parte a hainelor pe care ți le-ai cumpărat anul trecut, cel mai probabil nu îți mai vin la fel de bine. Mai mult, amintește-ți doar de câte ori nu ai avut haine pe care ai renunțat să le porți, ca să le păstrezi pentru o ocazie specială, iar când acea ocazie a apărut, fie nu mai erau ce voiai tu, fie erau prea mari sau prea mici și necesitau modificări, adică timp și bani pierduți. Din nou.

Sau te apuci să mai dai câteva kilograme jos, doar pentru a încăpea din nou într-o rochie care ți-a fost bună acum câțiva ani. Deși a slăbi este un lucru bun pentru corpul tău, mai ales atunci când ai câteva kilograme în plus, nu este indicat să slăbești cu scopul de a putea purta o haină sau alta, ci pentru a te simți bine în pielea ta și pentru a fi sănătoasă.

Aici cad în plasă majoritatea femeilor, pentru că lasă hainele să le dicteze cum ar trebui să arate corpul lor. Iar multe ajung să-și urască formele doar pentru că nu sunt cele pe care și le doresc, de fapt.

Așadar, cumpără-ți rochii elegante ieftine pe care să le porți chiar atunci, nu pe care să le depozitezi în dulap, cu gândul că într-o zi va veni și vremea lor.

 

2.  Rochii ieftine nu înseamnă rochii de calitate slabă.

 

Deși acești termeni nu mai sunt sinonimi, se pare că în mentalul colectiv lucrurile stau altfel. Gândește-te la un televizor care are un preț standard, dar care scade la promoție. Își pierde acesta valoarea sau, din contră, simți că ai obținut și un câștig pentru că ai accesat o ofertă? Același lucru se întâmplă și în cazul rochiilor ieftine. Pentru că un astfel de element vestimentar aflat la un preț redus este tot unul ieftin.

Poți găsi rochii ieftine la reduceri sau la un preț inițial foarte bun. Modele realizate din bumbac, mătase naturală sau vâscoză se găsesc la prețuri foarte accesibile și sunt disponibile, în funcție de gustul și preferințele purtătoarei, în mărimi diferite, cu imprimeuri cât mai diverse.

Tot ce contează este să cauți bine. Magazinele online te pot surprinde și ele, pentru că nu toate comorile se găsesc la cele mai ridicate prețuri. Și, cel mai probabil, știi asta deja. Pentru că ai măcar o piesă în garderobă pentru care ai plătit un preț cu mult sub ceea ce valora de fapt. Iar acest element vestimentar a devenit favoritul tău.

3. Ieftin înseamnă că poți să-ți cumperi mai multe. 

Ai fost la magazin și ai probat rochii peste rochii? Ai fi vrut să-ți cumperi tot ce ți-a ieșit în cale, dar nu te-a lăsat bugetul? Cel mai probabil, acest sentiment îți este familiar. Da, chiar dacă ți-ai înnoit garderoba cu una sau două piese, încă simți că nu ai suficiente haine. Este un sentiment pe care îl experimentează majoritatea femeilor, nu te îngrijora.

Partea bună atunci când îți cumperi rochii ieftine este că poți pleca acasă cu mai multe bucăți. Nu doar că vei pleca mai fericită de la cumpărături, dar vei etala o ținută diferită cel puțin câteva zile la rând. Deci este un win win. Și știi bine cât de mult îți place să fii admirată și să te simți bine în hainele pe care le porți. Nu-i așa?

3 motive pentru care să-ți cumperi rochii ieftine vara asta, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava