• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că 30 de localităţi din judeţ sînt amendate frecvent de Sistemul de Gospodărire a Apelor pentru poluare. El a spus că problemele apar din cauza numărului redus de locuinţe branşate la reţelele de apă şi de canalizare. Acestea au fost construite în principal cu bani de la Uniunea Europeană. Prefectul a precizat că oraşele Frasin şi Dolhasca nu dispun de staţii de epurare, în timp ce la Zvoriştea, Forăşti, Straja, Brodina, Voitinel, Boroaia, Păltinoasa, Fîntîna Mare şi Cornu Luncii, staţiile de epurare nu sînt puse în funcţiune din lipsă de clienţi. Florin Sinescu a mai spus că în alte 19 localităţi numărul mic de branşamente nu permite funcţionarea optimă a staţiilor de epurare. De aceea, apele uzate nu sînt suficient tratate. Prefectul de Suceava a subliniat că doar 15% din populaţia existentă în cele 30 de localităţi are locuinţele racordate la sistemele de apă şi canalizare.

30 de localităţi din judeţ sînt amendate frecvent de Sistemul de Gospodărire a Apelor pentru poluare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava