Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan a declarat că noua structură politică de dreapta care se va coagula în urma fuziunii între PDL și PNL va schimba majorităţile în Consiliul Județean Suceava și în toate Consiliile Locale. Bălan a spus că majoritățile trebuie să fie funcționale încă de la primele ședințe ale deliberativelor locale și a celui județean ”pentru că vrem să dăm semnalul că este un proiect viabil care a pornit cu dreptul”. ”Cu atâta forţă pleacă această construcție politică de dreapta încât nu vom ţine cont de orgolii locale. Nu există orgolii. Dacă la vârf s-a putut se poate și într-o localitate mică. Vrem majoritate peste tot”, a declarat Bălan care a adăugat că asta presupune schimbarea viceprimarilor și a vicepreședinților Consiliului Județean. Liderul democrat liberal s-a ferit să dea nume însă a precizat că nouă structură politică de dreapta are oameni capabili să ocupe orice funcție.

”Oameni care s-au rătăcit pe cărări întunecate își vor găsi drumul prin această nouă formulă luminoasă PDL-PNL”

Bălan a subliniat că la Suceava PDL încă nu a comunicat cu cei de la PNL pe această temă arătând că acest lucru se va întâmpla numai după ce fiecare partid va purta discuții în interior. Liderul democrat liberal a declarat că la nivel național s-au înființat comisii de administrație publică pe regiuni în care se vor purta discuții legate de crearea noilor majorități, subliniind că el face parte din comisia pe regiunea de nord est în calitatea sa de vicepreședinte regional alături de primarul Bacăului, liberalul Romeo Stavarache. ”În perioada următoare vom găsi mecanismele de funcționare ale noii structuri de dreapta. Sunt două partide importante care trebuie armonizate. Cred că putem lucra cu oricine din PNL. E un proiect în care ne alăturăm cu toții. Se situează în afara acestui proiect doar cei care vor să se situeze în afară. Noi nu plecăm de la ideea că unul nu e bun sau de celălalt nu avem nevoie și trebuie dat afară. Toți sunt așteptați în acest proiect mare şi nu vorba de doar de cei de la PNL și PDL ci și de cei de la celelalte partide de dreapta”, a declarat Bălan. El este convins că în perioada următoare ”oameni care s-au rătăcit pe cărări întunecate își vor găsi drumul prin această nouă formulă luminoasă pe care vrem să o propunem noi și anume PNL-PDL”.

Bălan, sigur că noul partid de dreapta va da viitorul președinte al României

Potrivit lui Ioan Bălan înființarea noii structuri politice de dreapta a creat ”multă emoție” fiind o mișcare mult așteptată de electoratul de dreapta. ”Am găsit înțelepciunea, înțelegerea, am lăsat orgoliile deoparte și am creat acest proiect pentru țară proiectul de dezvoltare a României, proiectul în care Europa să aibă siguranţă că România este partener egal că în România instituțiile statului funcționează fără imixtiune politică”, a spus Bălan. El consideră că noul partid de dreapta va da viitorul președinte al României la alegerile din toamnă. ”Eu cred că odată cu alegerile prezidențiale unde va câștiga un preşedinte de dreapta imediat se va raliza în Parlament o majoritate care va da un guvern de dreapta, un guvern care a dovedit tot timpul că produce prosperitate pentru români. Or românii asta aşteaptă, prosperitate şi o țară în care instituțiile statului să funcționeze în interesul tuturor fără și aceste lucruri sunt garantet de de acest mare partid de dreapta PNL-PDL”, a spus Bălan.

PDL şi PNL vor schimba majorităţile în toate Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava