Concert pascal
MOPAN Suceava

ISU Suceava a efectuat un amplu exercițiu de evacuare, urmat de o instruire în domeniul situațiilor de urgență, la Școala Gimnazială „Mihai Halunga”, din localitatea Hânțești.

În cadrul exercițiului, inspectorii de specialitate ai pompierilor militari suceveni au evacuat 365 de persoane (elevi, cadre didactice, personal auxiliar și conducerea unității de învățământ).

Instruirea ce a urmat exercițiului a constat în prezentarea unor aspecte privind modul de comportare în caz de cutremur, modul de utilizare a instalațiilor electrice, precum și a celor de încălzire (a sobelor, în special).

În ultima parte a instruirii, elevii au fost familiarizați cu modul de utilizare a stingătoarelor în cazul izbucnirii unui incendiu.

Tot cu acest prilej, pompierii militari suceveni au oferit materiale de informare preventivă, din cadrul campaniilor naționale: „Nu tremur la cutremur”, Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău”, „R.I.S.C. – Renunță! Improvizațiile Sunt Catastrofale!”, „R.I.S.C. – Siguranța NU e un joc de noroc!”, „R.I.S.C. – Mai bine previi, decât să nu fii!” și altele.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava