Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul anului 2019, cu precădere în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, pompierii militari suceveni au efectuat activităţi de recunoaștere în obiective și de instruire a personalului și viețuitorilor din lăcașurile de cult din judeţ, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

În cadrul acestor activităţi s-a pus accentul pe instruirea personalului responsabil cu privire la realizarea măsurilor de securitate la foc. S-au stabilit planurile privind ordinea şi priorităţile care trebuie avute la salvarea bunurilor şi a exponatelor de valoare, în special la monumentele UNESCO. De asemenea, s-a verificat accesibilitatea autospecialelor de stingere în zona lăcașelor de cult și existența surselor de apă naturale și artificiale pentru alimentarea acestora.

Pentru prevenirea unor evenimente nedorite, 376 de pompieri militari vor participa la Slujba de Înviere şi vor sprijini personalul clerical privind modul de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, iar la unitățile de cult cu aglomerări mari de persoane vor fi asigurate echipaje cu autospeciale dotate cu mijloace de intervenție și prim ajutor medical.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava