Concert pascal
MOPAN Suceava

Acasa este locul in care trebuie sa te simti cel mai bine si confortabil dupa o zi obositoare. Este esential pentru oricine sa isi transforme casa  intr-un camin care ii aduce liniste si confort constant. Indiferent de unde locuiesti, cu siguranta poti gasi o multime de metode prin care iti poti transforma locuita intr-un sanctuar de relaxare.

In cazul in care casa nu iti ofera sentimentele descrise mai sus si nu gasesti modalitati de a o schimba pentru a te simti minunat, ti-am pregatit o lista care speram sa te ajute. Acestea sunt activitati si detalii simple care iti pot schimba cu totul experienta acasa si te vor incuraja sa te relaxezi asa cum iti doresti.

Iata 5 motive sa te simti perfect in propria ta casa.

Confortul

Care este locul preferat al tuturor cand ajungem acasa? Patul! Acesta este locul nostru de odihna si de relaxare. Asigura-te ca alegi un pat exact pe gustul tau, potrivit pentru postura si coloana. Fiecare are propriile preferinte in ceea ce priveste confortul si tipul de saltea.  Unii isi doresc o suprafata mai tare, in vreme ce altii prefera o suprafata mai moale care sa se muleze dupa propriile forme.

Nu cumpara saltelele de pat in urma recomandarilor din reclamele TV sau ale prietenilor. Este foarte posibil ca ceea ce functioneaza pentru ei sa fie un dezastru pentru spatele si confortul tau. Asigura-te ca testezi intotdeauna in magazin saltelele de pat si chiar si canapelele, fotoliile si scaunele. Nimic nu poate fi mai frustrant decat sa te trezesti cu dureri de spate din cauza saltelei!

Obiecte care te fac fericit

Fie ca este vorba de lumanari si betisoare parfumate sau de animalute de plus si zeci de perne pufoase, este important ca atunci cand avem nevoie de confort, sa avem la indemana obiectele care ne fac fericiti si ne relaxeaza.

Aprinde seara inainte de culcare lumanarile tale preferate in timp ce faci orice iti doresti. Fie ca este vorba de vizionat filme in liniste sau treburi casnice obositoare care nu mai pot fi amanate, asigura-te ca esti inconjurata de elemente care te relaxeaza. Acestea sunt menite sa iti ofere senzatiile de confort si caldura in permanenta, nu doar dupa ce ai terminat treaba.

Ferestrele 

Nimic nu poate fi mai linistitor decat sa te bucuri de serile racoroase si de dimineti cu o cana de cafea la fereastra. Acestea pot avea trei mari roluri pentru tine si casa ta. In primul rand, siguranta. Ai grija sa optezi pentru geamuri confectionate din materiale calitative. Cele la care s-a apelat foarte des in ultimii ani, datorita gradului sporit de siguranta sunt ferestrele din lemn stratificat.

Al doilea rol al ferestrelor este de a te bucura de un aspect placut si luminos al casei tale, iar acest lucru poate sa fie obtinut doar cu ajutorul unor ferestre mari cu un design frumos si elegant. Nu in ultimul rand, trebuie sa contribuie la momentele tale de relaxare si conectare cu natura si cu lumea din jur. In fiecare dimineata, nu uita sa te bucuri de soare, zapada, oameni si plante cateva minute de la fereastra ta.

Activitati de relaxare 

Exista o multime de activitati pe care le poti face acasa ce nu necesita foarte mult spatiu. Daca modul tau preferat de relaxare este vizionarea serialului sau a filmului preferat, pregateste o gustare delicioasa si o cana de ceai si bucura-te de relaxare cu personajele tale preferate. Daca iti doresti sa incerci ceva nou, poti apela la sesiuni scurte de yoga menite sa te calmeze si sa uiti de toate gandurile negative.

Nu uita de o baie lunga cu multa spuma, de sesiuni de organizare a obiectelor din casa avand in vedere faptul ca ordinea ne da intotdeauna o stare de bine. Ia in considere activitati creative precum desenatul, pictatul sau machiatul chiar daca nu iesi din casa si chiar scrisul. Fie ca este vorba despre un jurnal sau povesti inventate, aceste activitati creative iti vor reduce considerabil stresul, indiferent daca esti un artist sau doar experimentezi.

Parfumul 

Aromele din casa sunt extrem de importante pentru starea noastra de spirit. Cumpara un odorizant de camera sau betisoare parfumate care iti ofera o stare de armonie si curatenie si pregateste-te sa fii mereu intampinata de un parfum placut, specific casei tale, care te va relaxa de cum ai intrat pe usa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava