Concert pascal
MOPAN Suceava

Daca iti place sa calatoresti si sa te distrezi, nu trebuie sa renunti la aceste placeri daca ai copii. Astfel, pe langa petreceri organizate acasa la care poti sa chemi animatori petreceri copii Bucuresti, exista multe petreceri si festivaluri din lume la care poti participa cu familia ta, fara sa te plictisesti sau sa iti faci griji pentru siguranta celor mici. Iata cinci dintre cele mai frumoase si mai prietenoase petreceri din lume la care sa mergi cu copiii.

Holi, India

Holi este o sarbatoare hindusa a culorilor si a primaverii, care are loc in luna martie. Este o ocazie de a celebra bucuria, iubirea si diversitatea, aruncand cu praf colorat si apa pe toata lumea. Copiii se vor distra de minune vopsindu-se si alergand prin multime, in timp ce adultii se vor relaxa si vor socializa cu localnicii. Holi este o sarbatoare plina de veselie, muzica si dans, care iti va umple sufletul de culoare.

Burning Man Festival, Nevada, SUA

Burning Man este un festival anual de arta si comunitate, care are loc in desertul Black Rock din Nevada, la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie. Este un eveniment unic, care incurajeaza creativitatea, expresia de sine si colaborarea. 

Festivalul este organizat in jurul unui oras temporar, numit Black Rock City, unde se construiesc structuri impresionante si instalatii artistice. Punctul culminant al festivalului este arderea unei statui uriase de lemn, care simbolizeaza renasterea si eliberarea. Burning Man este o experienta extraordinara pentru copii si adulti, care ii va stimula imaginatia si curiozitatea.

Carnavalul din Rio de Janeiro, Brazilia

Carnavalul din Rio de Janeiro este probabil cea mai faimoasa petrecere din lume, care atrage milioane de vizitatori in fiecare an. Este o explozie de culoare, ritm si energie, care se desfasoara pe parcursul a cinci zile, inainte de Postul Mare. Carnavalul este celebrat prin parade spectaculoase ale scolilor de samba, care concureaza pe Sambadrom, un stadion special construit pentru acest scop. De asemenea, carnavalul include petreceri stradale numite blocos, unde oamenii danseaza pe muzica live sau pe camioane echipate cu boxe. Copiii se pot bucura de costumele viu colorate, de muzica antrenanta si de atmosfera festiva.

La Tomatina, Bunol, Spania

La Tomatina este un festival anual al rosiilor, care are loc in ultima miercuri a lunii august, in orasul Buñol din Spania. Este o batalie uriasa cu rosii coapte, care se arunca intre participanti timp de o ora. Scopul este pur distractiv si nu exista nicio regula sau castigator. La Tomatina este o petrecere murdara dar amuzanta, care ii va incanta pe copii si pe adulti. Dupa batalie, oamenii se pot spala la dusuri publice sau la furtunuri instalate pe strada.

Carnavalul din Venetia, Italia

Carnavalul din Venetia este un festival istoric si elegant, care are loc in cele doua saptamani dinaintea Postului Mare. Este o ocazie de a admira frumusetea orasului pe apa si de a se deghiza in costume somptuoase si masti rafinate. Carnavalul include parade, baluri, spectacole si concursuri de costume, care ii vor fascina pe copii si pe adulti. De asemenea, carnavalul este un prilej de a descoperi cultura si traditiile venetiene, care dateaza din Evul Mediu.

Carnavalul din Venetia este o petrecere plina de farmec si mister, care iti va oferi amintiri de neuitat.

In concluzie, acestea sunt doar cinci dintre cele mai frumoase si mai prietenoase petreceri din lume la care sa mergi cu copiii. Exista multe alte festivaluri si sarbatori care merita vizitate, in functie de gusturile si preferintele tale. Important este sa te distrezi, sa inveti si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava