Concert pascal
MOPAN Suceava

Animalele ne surprind constant cu aspectele lor interesante si neasteptate iar, in acest articol, vom explora unele dintre cele mai fascinante si neobisnuite curiozitati despre animale.

1.Elefantii pot recunoaste oamenii dupa miros

Elefantii au o abilitate uimitoare de a recunoaste oamenii dupa mirosul lor. Chiar daca o persoana isi schimba infatisarea sau imbracamintea, elefantul isi poate aminti si identifica o persoana dupa mirosul caracteristic.

2. Sarpele cu clopotei nu se refera la o singura specie de serpi

Sarpele cu clopotei nu reprezinta o singura specie, ci este un nume comun pentru o grupa de serpi veninosi care au o structura a cozii care produce sunete asemanatoare unui clopotel atunci cand sunt agitati.

3. Vulturii pot zbura inapoi

Vulturii sunt cunoscuti pentru agilitatea lor in zbor, dar multi nu stiu ca acesti pasari magnifice pot zbura si in sens invers. aceasta abilitate le permite sa se intoarca rapid in cazul in care se confrunta cu o amenintare sau pierd directia.

4. Cainii pot detecta anumite boli la oameni

Cainii au un miros ultrasensibil, iar acest lucru ii ajuta sa detecteze schimbari subtile in mirosul corpului uman. studii au aratat ca cainii pot detecta anumite boli, cum ar fi cancerul si diabetul, mult inainte ca simptomele sa devina evidente.

5. Cimpanzeii pot intelege conceptul de „viitor”

Studiile au demonstrat ca cimpanzeii au capacitatea de a intelege conceptul de „viitor”. aceste primate pot planifica actiuni viitoare si pot alege sa amane recompensele imediate pentru a obtine recompense mai mari in viitor.

6. Paianjenii pot plana cu ajutorul panzei

Unele specii de paianjeni pot plana pe distante considerabile folosind panza lor. atunci cand se ridica in aer si profita de curentii de vant, acesti paianjeni pot calatori pe distante mari pentru a gasi noi teritorii sau resurse.

7. Albinismul nu se regaseste doar la oameni

Multi oameni stiu despre albinism, dar putini stiu ca aceasta conditie poate aparea si la animale. animalele albine au lipsa totala sau partiala a pigmentului, ceea ce le confera o culoare alba sau foarte deschisa. aceste exemplare rare pot fi uimitoare in frumusetea si unicitatea lor.

Sursa: blanitza.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava