Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Suceava, Ştefan C., de 63 de ani, a plătit aproximativ 5.000 de lei pentru două monede false. Bărbatul a reclamat la poliţie că în data de 17 februarie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial din Suceava a fost înşelat de o persoană care i-a vândut două monede din metal galben fără valoare. Ştefan C. a povestit că la începutul lunii februarie s-a întâlnit în zona centrală a Sucevei cu un bărbat de aproximativ 40 ani, pe care l-a întrebat dacă are de vânzare două monede din aur (cocoşei) pentru a le oferi cadou unei nepoate. Bărbatul respectiv i-a spus că nu are monedele la el şi i-a solicitat numărul de telefon pentru a-l contacta ulterior. În data de 17 februarie, Ştefan C. a fost sunat de acelaşi bărbat care i-a spus că poate să-i vândă monedele pe care le dorea. În  aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, Ştefan C. a mers în parcarea complexului comercial pentru a se întâlni cu bărbatul de 40 ani, care era însoţit de un alt tânăr de 20 ani, acesta afirmând că are de vânzare două monede din aur.

Cei trei s-au deplasat la un bijutier pentru a verifica monedele. Ştefan C. a verificat cele două monede fiind convins că erau din aur, după le-a dat înapoi bărbatului. Toţi trei au revenit în parcarea complexului comercial unde reclamantul i-a dat bărbatului suma de 1000 euro şi 250 lei. În schimbul banilor a primit două monede din metal galben identice cu cele verificate la bijutier. După două zile partea Ştefan C. a verificat cele două monede la un alt bijutier, aflând că de fapt  nu sunt din aur.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală faţă de autori necunoscuţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava