Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au început cercetărilor în vederea identificării autorului unei tâlhării care a avut loc în zona sepentinerlor din Suceava. Vineri, în jurul orei 14:00, un tânăr de 18 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.45, în timp ce se afla în zona „Serpentine” a fost agresat de o persoană necunoscută, care l-a deposedat de telefonul mobil şi portofelul în care avea acte personale.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că victima a ajuns în Suceava în jurul orei 01.30, cu un autocar, cu care a revenit din Grecia, și având în vedere că nu avea bani s-a deplasat pe jos pentru a ajunge în cartierul Iţcani. La aproximativ 100 de metri de intersecţia cu strada Cernăuţi acesta s-a întâlnit cu un tânăr necunoscut, care i-a solicitat telefonul mobil pentru a sunt pe cineva.
În urma refuzului, victima a fost lovită de acesta cu pumnul, după care, agresorul i-a luat din buzunar telefonul mobil şi portofelul cu documente personale și a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului estimat la circa 120 de euro.

 

A fost jefuit în zona serpentinelor din Suceava la câteva minute după ce s-a întors din Grecia, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava