• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O bătrână din Suceava a fost înşelată de o persoană care s-a dat drept nepotul ei şi i-a cerut să-i reîncarce credituld e pe telefonul mobil. În cursul zilei de sâmbătă, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 78 ani, din localitate despre faptul că a fost înşelată de o persoană necunoscută. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 13.30, victima a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat care s-a recomandat ca fiind nepotul său şi care i-a cerut să-i încarce telefonul mobil și să-i comunice codurile de reîncărcare. Deși a fost avertizată de vânzătoare privind o posibilă înșelăciune, femeia a cumpărat 8 coduri de reîncărcare, pentru care a plătit suma de 1.103,52 lei, după care i le-a comunicat presupusului nepot.
Ulterior, bătrâna l-a sunat pe nepotul ei, pe numărul pe care îl avea trecut într-o agendă, ocazie cu care acesta a negat că ar fi sunat-o şi i-ar fi cerut reîncărcarea telefonului mobil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava