Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La data de 21 octombrie ora 13:25, echipajul din cadrul Politiei Municipiului Falticeni, fiind în exercitarea atributiilor de serviciu , în timp ce se deplasa cu autospeciala pe un drum laturalnic neclasificat paralel cu DJ 155A, s-a intersectat cu o autoutilitara ce transporta pe șasiu un container destinat pentru transportul materiale lemnoase de dimensiuni mici (rumeguș, lemn tocat, resturi lemn etc.).

lmediat s-a procedat la oprirea autoutilitarei si la verificarea în platforma Sumal 2.0. În continuare, conducatorului auto i s-a solicitat sa prezinte pentru control documentele personale precum și cele ale autoutilitarei. Cu acesta ocazia s-a constatat faptul ca autoutilitara era condusa de catre un barbat domiciliat în Bogdănești. S-a constatat în urma verificării existenta de material lemons în container sub formă de tocatura de lemn. Conducatorului auto i s-a solicitat sa prezinte documentele de însotire a materialului lemnos transportat însă conducatorul auto a precizat faptul ca nu are documente. Fiind verificat prin aplicatia sumal.control legalitatea transportului s-a stabilit faptul ca transportul depistat este fara provenienta legala. În continuare s-a solicitat sprijin din partea Ocolului Silvie Râșca în vederea inventarierii și luarea în custodie a materialului lemnos. Reprezentantul Ocolului Silvie Râșca a procedat la inventarierea materialului lemnos din autoutilitara, stabilind cantitatea totala de 6,334 m.c tocătură lemn brad. Politiștii au dispus sanctionarea cu amendă în suma de 6.000 lei a șoferului iar complementar s-a dispus confiscarea cantitatii de 6,334 mc tocatura lemn brad în valoare de 772 lei.

A fost prins transportând tocătură de lemn de brad fără acte în valoare de 772 de lei și a fost amendat cu 6.000 de lei, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava