Concert pascal
MOPAN Suceava

După o luptă împotriva cancerului, OJ Simpson a murit, la vârsta de 76 de ani. El se afla în propria casă, înconjurat de familia sa, notează click.ro.

OJ Simpson, o fostă mare vedetă a fotbalului american, a rămas în memoria colectivă a oamenilor de-a lungul globului pentru celebrul proces în care a fost implicat.

Miercuri seară, în timp ce se afla în casa sa din Las Vegas, OJ Simpson a încetat din viață, înconjurat de familia sa.

Înainte de a fi implicat în faimosul proces care i-a schimbat tot restul vieții, OJ Simpson a petrecut 11 sezoane ca fundaș de fotbal american, pentru echipa Buffalo Bills. În cele din urmă, el a decis să înceapă o carieră în actorie, însă totul s-a schimbat când a fost implicat în uciderea lui Brown și Goldman.

În urma faimosului proces, OJ Simpson a fost găsit nevinovat de către instanță, însă faptul că a fost implicat în acest scandal a fost de ajuns pentru ca reputația lui să fie distrusă. Chiar dacă a fost achitat, el a fost găsit responsabil civil pentru moartea celor doi, iar instanța i-a cerut să plătească suma de 33,5 milioane de dolari familiilor Brown și Goldman, potrivit sursei citate. De-a lungul timpului s-a raportat că fostul fotbalist american suferea de cancer de prostată și făcea chimioterapie.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/a-murit-controversatul-oj-simpson-fostul-mare-2354002.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava