Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul televiziunii regionale Intermedia Suceava, Gheorghe Biholar, a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Gheorghe Biholar a fost specialist în telecomunicații și a fost foarte apreciat de foștii săi colegi de la Romtelecom. Fostul director al Romtelecom, Radu Solomon, a spus despre cel care nu mai este printre noi că era ”un mseriaș foarte bun”. La începutul anilor 90, Gheorghe Biholar a intrat în acționariatul televiziunii prin cablu ”Agapia” Suceava și s-a ocupat de partea tehnică. Apoi, Gheorghe Biholar a preluat studioul de televiziune, care astăzi a ajuns o televiziune regională sub numele de Intermedia TV. El era directorul televiziunii. Gheorghe Biholar a avut afaceri și în domeniul turismului, în comuna Putna, precum și în industria laptelui. Gheorghe Biholar a fost tatăl Cătălinei Biholar, redactorul șef al televiziunii Intermedia Suceava.

„Colectivul redacţiei regretă trecerea în nefiinţă a directorului postului regional de Televiziune Intermedia, Gheorghe Biholar. Moartea fulgerătoare a acestuia ne-a luat pe toţi prin surprindere şi ne-a creat o imensă durere sufletească.

Noi așa vrem să ni-l aducem aminte: zâmbind! Ne-a lăsat să ne facem treaba cum am știut noi mai bine. Atât de multă încredere a avut în noi și sperăm că nu l-am dezamăgit. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Gheorghe Biholar şi să-i dea putere familiei care trece prin această grea încercare!”, a transmis astăzi colectivul Intermedia TV Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava